CCS Trade SRL

import direct de la producător şi distribuţie de accesorii pentru confecţii 
textile de toate tipurile

Domeniul principal de activitate îl constituie importul şi distribuţia de accesorii pentru confecţii textile de toate tipurile. Având spaţiu de birouri, show-room şi depozit proprii, parc auto propriu şi personal calificat, societatea noastră a reuşit să cucerească un segment important de piaţă în domeniul accesoriilor textile.

Culorile sunt actualizate conform catalogului producătorului

Datorită caracteristicilor şi rezoluţiilor diferite specifice fiecărui monitor, culoarea firelor poate să difere de cea reală cu1-2 tonuri

Promoţie-cadou, valabilă între 15.05.2019 şi 31.08.2019

Clienţii care au efectuat o comandă de produse care vor fi livrate şi facturate cu valoare între 140 şi 180 lei (TVA inclus, exclusiv costul de livrare), primesc cadou o cutie de sare de mare cu ierburi proaspete Herbamare 100% bio de 125 g. Comenzile cu valoare de peste 180 lei (TVA inclus, exclusiv costul de livrare) vor beneficia o cutie de sare de mare de 250 g cadou.

Invitație şi promoție

CCS Trade intenționează să popularizeze tricotajele create de doamnele care au achiziționat fire din magazinul nostru, făcând publice pe site, magazin şi contul de Facebook pozele transmise. Clientul care ne va transmite pozele creaților va beneficia de o reducere de 5% la următoarea comanda. Detalii aici.