CCS Trade SRL

import direct de la producător şi distribuţie de accesorii pentru confecţii 
textile de toate tipurile

Domeniul principal de activitate îl constituie importul şi distribuţia de accesorii pentru confecţii textile de toate tipurile. Având spaţiu de birouri, show-room şi depozit proprii, parc auto propriu şi personal calificat, societatea noastră a reuşit să cucerească un segment important de piaţă în domeniul accesoriilor textile.

Culorile sunt actualizate conform catalogului producătorului

Datorită caracteristicilor şi rezoluţiilor diferite specifice fiecărui monitor, culoarea firelor poate să difere de cea reală cu1-2 tonuri

Ofertă

Persoanele fizice care achiziționează produse online, beneficiază în perioada 01.10.2019-20.12.2019 de următoarea ofertă:

- după o factură de peste 200 lei (inclus TVA, exclus transport) se acordă un discount de 10% la următoarea factură de peste 150 lei (inclus TVA, exclus transport), dacă aceasta din urma este făcută în termen de 30 de zile calendaristice de la prima factură.

Invitație şi promoție

CCS Trade intenționează să popularizeze tricotajele create de doamnele care au achiziționat fire din magazinul nostru, făcând publice pe site, magazin şi contul de Facebook pozele transmise. Clientul care ne va transmite pozele creaților va beneficia de o reducere de 5% la următoarea comanda. Detalii aici.