Condiţii de livrare 

Livrarea produselor comandate se efectuează pe întreg teritoriul României, intr- una dintre următoarele modalităţi de livrare:

  1.     Livrarea prin Poşta Română

-      Adresele de livrare şi facturare a comenzii trebuie să corespundă cu adresa de domiciliu a Cumpărătorului din buletin/carte de identitate, în caz contrar Poşta Română nu permite ridicarea coletului.

-      Coletele expediate prin Poşta Română se ridică personal de către Cumpărător, de la Oficiul Poştal de care aparţine adresa sa de domiciliu. De regulă, Cumpărătorul este înştiinţat de sosirea coletului prin primirea avizului în cutia poştală. Din momentul sosirii coletului la Oficiul Poştal Cumpărătorul are la dispoziţie 10 zile pentru a se prezenta (cu buletinul/cartea de identitate şi, eventual, cu avizul) la Oficiul Poştal să solicite ridicarea coletului.

-      În cazul în care, după 10 zile de neprezentare, Poşta Română returnează coletul, CCS Trade îşi rezervă dreptul de a solicita plata în avans sau de a refuza onorarea unei noi comenzi efectuate de Cumpărătorul în cauză.

  1.     Livrarea prin Fan Courier

-      Cumpărătorul care optează pentru livrarea coletului prin Fan Courier trebuie să se asigure ca localitatea unde se va face livrarea este centru de distributie Fan Courier. In cazul in care localitatea nu este centru zonal de distributie , la factura se va adauga contravaloarea kilometrilor exteriori de la sediul Fan Courier la adresa de livrare. Informatiile se pot obtine accesand  http://www.fancourier.ro/retea/arie-acoperire/

-   Inainte de livrare, Vanzatorul va anunta Cumparatorul daca exista kilometri exteriori la livrare si vor stabili de comun acord modalitatea de transport cea mai convenabila pentru Cumparator.

-     Coletele expediate prin Fan Courier sunt înmânate personal Cumpărătorului la adresa de livrare indicată la plasarea comenzii, atat pentru adresele din centre zonale de distributie Fan Courier cat si pentru cele din afara acestor centre (cu plata kilometrilor exteriori). Daca livrarea coletului nu a fost posibila din vina Cumparatorului, Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a anula comanda prin returnarea coletului şi de a solicita plata în avans sau de a refuza onorarea unei noi comenzi efectuate de Cumpărătorul în cauză.

Costurile de livrare prin Posta Romana sau Fan Courier

Costurile de livrare aplicate depind de greutatea coletului expediat , dupa cum urmeaza:

- 18 lei pentru coletele cu greutate mai mică sau egală cu 1 kg,

- 21 lei pentru coletele cu greutate între 1 şi 3 kg ,

- 25 lei pentru coletele a căror greutate este mai mare de 3 kg.

Livrare gratuită

Livrarea este gratuită pentru comenzile a căror valoare este mai mare sau egală cu 350 lei inclusiv TVA, iar livrarea se face la o adresa dintr-un centru zonal de distributie Fan Courier sau cu Posta Romana la orice destinatie.

Costul de livrare nu este inclus în valoarea comenzii.

Ridicarea coletului de la punctul de lucru al CCS Trade SRL nu presupune costuri de livrare.

 Termenele de livrare

Termenul de livrare este de maximum 5 zile lucrătoare la livrarea prin Poşta Română şi de maximum 2 zile lucrătoare la livrarea prin serviciul de curierat rapid Fan Courier şi decurge de la data confirmarii existentei marfurilor solicitate, prin comanda on-line, in stoc. Aceste termene pot fi depăşite sau prelungite în anumite situaţii excepţionale sau din motive independente de voinţa CCS Trade SRL , fapt care va fi adus la cunoştinţa Cumpărătorului.